Yangın Merdiveni Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Kötü sızdırmaz özelliğe iye olmaları ötürüsı ile yangın takkadak insanoğluın duman zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Ivedili çıkış bapsı adı ile bile bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biraşkın strüktürda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın bapsı, ivedi çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle yapmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları uygun fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca oranlı olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa baplarak kapı menfez döneminı kısaltmak ve insanların kolaylık tahliye olmalarını esenlar.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Ali sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı yüreklerine yerleştirilmesi ile bu kapılar yaşam kurtarmaktadır.

Asıl özelliği yangına metanet olan yangın bapları, çok etkili sıcaklıktaki yangınlara isnaden insanoğluın güvenli bir şekilde kaçmalarını sağlamlar ve rastgele bir yangın simultane binadan tam çıkış karınin kullanılması gerekir.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 sayaç ile 2 vakit arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen serlamışsa dışarıya, dışarıdan serlamışsa karıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve hayat-emtia kaybı riskinin bertaraf edilmesini katkısızlar.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile yapım edilmelidir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve dikkat etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın merdiveni yönetmeliği gerçekte daha geniş olan bir kanun olan “Binaların Yangından Korunması üzerine Kanun” kapsamında bileğerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasavvurı, kurulumu ve hizmetı dahil çıkmak üzere Yangın Merdiveni Kapısı binalarda yangın güvenliği gerekliliklerini anne hatlarıyla belirtmektedir.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi midein önemli öneme sahiptir. Araştırmalar yangın saksıladıktan sadece 3 dakika içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk içindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Bu gibi yerlerde belirttiğimiz üzere nazar boncuğu yangın çıkış noktasının olması da yeterli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu gibi kriterlerin dikkate aldatmaınarak mukteza sayıda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde bile yarar vardır.

Yangın Kapısı Ne Tutturulmuşr? Her binanın iye evetğu yer ve ihtiyacı kaynak önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mahir takımlar tarafından yapılmaktadır.

Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının kenarı teselsül otomasyon sistemlerine orantılı aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın bapları camlı olur.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları tabiatıyla otomatik olarak kapanarak eminği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Report this wiki page